Sluiten

Hartelijk dank voor het bestellen van NoBigThink zonder kussen meditatiebankje - kinderstoeltje - voetenbankje !

Mocht u meer dan een bestelling wensen, wilt u dit aan ons laten weten via een aparte e-mail?

Gelieve uw betaling van te voldoen op RaboBank nummer 153477059 ten name van Led Object onder vermelding van order nummer "EBF729".

U ontvangt dan van ons een betalingsbevestiging. Daarna komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug met de datum van levering en verzending.

Levertijden varieren van 2-6 weken afhankelijk van het product.

Uw contactgegevens

Voornaam:
Achternaam:
Straat + Huisnummer:
Postcode:
Stad:
Land:
E-mail:
Telefoonnummer:

Uw bestelling

1x NoBigThink zonder kussen meditatiebankje - kinderstoeltje - voetenbankje
Subtotaal
BTW 21%
Verzendkosten
Totaal
notify
Dit product is niet online te koop. Stuur a.u.b. een email naar info@ledobject.com met uw wensen, of bel met 020 68 66 529Bestelling plaatsen
NoBigThink zonder kussen meditatiebankje - kinderstoeltje - voetenbankje
Meditatiebankje - kinderbankje - voetenbankje

NoBigThink zonder kussen

We wilden een nieuw soort bankje ontwerpen; een bankje dat door verschillende leeftijden gebruikt kan worden. Het heeft een soort ‘vaart’  in het ontwerp en het wafeltje aan de achterkant ziet er speels maar ook strak uit. De oorsprong van dit bankje ligt in het mediteren; door zijn speciale vormgeving kun je je rug goed ontspannen en wordt dit speciaal aanbevolen voor meditatie en voor een goede lichaamshouding: ergonomisch verantwoord.

Wat kun je allemaal met NoBigThink:

Meditatiebankje: omdat je deels op je knieën zit en deels op je zitvlak is je wervelkolom minder belast en werkt het ontspannend voor je rug en je bekken. Je 'werkt' meteen aan een goede, ergonomisch verantwoorde houding en deze zitstand is relaxed en goed vol te houden. De hoogte van het licht hellende zitvlank is 20-23.5 cm; de juiste hoogte om je knieën op de grond te laten rusten. Speciaal voor het mediteren is gekozen voor een witte kleur gecombineerd met berkenhout.

Kinderzitje: een mooi en stevig object en uitnodigend voor kinderen er op plaats te nemen. Het heeft een speelse vormgeving; niet een kleiner model van een volwassen stoel maar een geheel nieuw zitje voor peuters.

Voetenbankje of zitbankje: handig om even bij te zetten en voor alle leeftijden!

Materialen: berken multiplex 24mm. Verkrijgbaar in de kleuren: berken-wit.Dit product is niet online te koop. Stuur a.u.b. een email naar info@ledobject.com met uw wensen, of bel met 020 68 66 529