De meerwaarde van een houten balkontafel

 

De meerwaarde van een houten balkontafel

 

Uw woning is de ideale plek om te genieten en tot rust te komen. Dit geldt zeker voor het balkon. Na een lange dag werken is het de ultieme plek om te ontspannen met een lekker wijntje of biertje. Het balkon is ook een fijne plaats als het ochtend zonnetje doorbreekt en u graag de dag begint met een kop koffie. Inmiddels bent u erachter dat uw balkon niet zo heel groot is en dat u de ruimte dus efficiƫnt moet indelen. Gelukkig weten we daar bij Led Object alles van. Wij produceren duurzame houten balkontafels voorzien van een roestvrijstalen frame. Deze tafels zijn eenvoudig te bevestigen aan uw balkon reling en gaan jarenlang mee. Bovendien zien ze er stijlvol en luxe uit. Een lust voor het oog!

 

Op maat gemaakte tafels

 

Het ontwerp en de uitvoering van de tafels ligt in de handen van Feikje Oud en Kees Jaap Kluiving. Deze enthousiaste vakmensen maken hierbij gebruik van Amsterdams mahoniehout. Daarmee worden tevens diverse kleinschalige initiatieven ondersteund in de stad Amsterdam. U investeert dus in een balkontafel die ook anderen iets oplevert. Een mooier cadeau kunt u zichzelf en anderen niet geven. Wilt u ook zo’n exclusieve balkontafel voor op uw balkon en niet voortdurend uw kopje of glas op de grond zetten? Bekijk dan het verrassende aanbod op onze site of kies ervoor om een tafel op maat te laten maken. Wij komen graag met u in contact om uw wensen door te nemen. Led Object gaat altijd met veel plezier voor u aan de slag.

 

De voordelen van tafels bestellen bij Led Object

 

Houten tafels voor uw balkon bestellen, levert u altijd voordelen op. Wij zetten al onze voordelen voor u op een rij:

 

– U kiest voor een exclusieve houten tafel die gemakkelijk verstelbaar is.

– Elke tafel is op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

– U steunt met uw aankoop kleinschalige initiatieven in Amsterdam.

– Er wordt samengewerkt met leveranciers en productiebedrijven waardoor technische kennis behouden blijft.

 

Met uw aankoop het milieu ontzien? Bestel dan een balkontafel bij Led Object en voorzie uw balkon van een nieuw exterieur. Vragen of advies nodig? Bel of mail ons gerust.

 

Geef een reactie